Diploma-uitreiking 4 november 2022

Vijfentwintig afgestudeerden van de Parttime Opleiding Bedrijfskunde van UMIO | Maastricht University hebben een boeiende reis achter de rug. Na een jaar hard werken mochten zij op 4 november vol trots hun diploma in ontvangst nemen. Dat werd uiteraard gevierd!

Ze hebben zichzelf en anderen bewezen dat zij, als bedrijfskundige, in staat zijn te fungeren als waardevolle sparringpartner van directie, bestuur of managementteam. Denk daarbij aan proactief beslissen en adviseren over operationele, tactische en strategische vraagstukken.

De feestelijke afstudeerceremonie vond plaats in de aula van de School of Business and Economics van Maastricht University. Een voor een mochten de  afgestudeerden op het podium komen en met hun welverdiende diploma poseren voor de fotograaf, onder luid applaus van hun familieleden, collega’s en vrienden, allen met een grote glimlach op het gezicht.

Brede blik op zakelijke uitdagingen

Afgestudeerde Nadine Chudy werd uitgenodigd voor een korte speech waarin ze aangaf dat ze genoten heeft van de opleiding. Sinds ze de opleiding heeft afgerond, kijkt ze met een veel bredere blik naar zakelijke uitdagingen. Met de kennis en ervaringen uit de opleiding kan ze adviezen nu ook beter onderbouwen. Bovendien heeft ze veel lol gehad met de medestudenten tijdens en na de lessen. Nog steeds heeft ze een waardevol en leuk contact met sommige studiegenoten.

Ook de andere ‘verse’ bedrijfskundigen kijken met enthousiasme terug op de Parttime Opleiding Bedrijfskunde, niet in de laatste plaats vanwege het hoge praktijkgehalte. Ze kunnen met dit diploma laten zien dat ze voorbereid zijn op een functie op universitair niveau. We wensen hen dan ook heel veel succes in hun verdere carrière.