DIRECT INSCHRIJVEN

De Opleiding Bedrijfskunde kent drie instapmomenten per jaar: februari, mei en september. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Nog een vraag? Neem dan contact op met Marion Hameleers (Programma Coördinator) telefoonnummer (+31) (0) 6 48356281 of obk-sbe@maastrichtuniversity.nl

  Persoonlijke gegevens

  Privéadres

  Werkgever

  Factuuradres

  Vooropleiding 1

  Vooropleiding 2

  Beoogd startmoment

  Betaling collegegeld

  Permanente Educatie
  Deze vraag geldt alleen voor deelnemers die permanente educatie uren willen registreren die verplicht zijn vanuit hun beroepsgroep.

  Toestemming gebruik en uitwisseling persoonsgegevens
  Voor de organisatie van deze cursus is het noodzakelijk dat de persoonsgegevens die u middels dit formulier verstrekt, worden opgeslagen bij Maastricht University. Voor administratieve doeleinden is het noodzakelijk dat (een gedeelte van) de persoonsgegevens worden uitgewisseld tussen Maastricht University en evt. gelieerde partijen die assisteren bij de organisatie van de cursus. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.

  Toestemming mediagebruik
  Als onderdeel van de cursus worden foto’s en/of video’s gemaakt van deelnemers. De vastgelegde media kunnen via online en fysieke kanalen worden tentoongesteld ter promotie van Maastricht University. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.

  Toestemming informatievoorziening
  Bij Maastricht University hebben we lifelong learning hoog in het vaandel staan en bouwen we graag samen met u en andere deelnemers een waardevolle community op. In dat kader zouden we u graag blijvend op de hoogte willen houden over inspirerende inhoud, netwerkmogelijkheden en toekomstige professional development activiteiten die door UMIO | Maastricht University worden georganiseerd. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.

  STAP-budget
  Ik wil graag bij de overheid STAP-budget aanvragen voor deze opleiding.

  Meer informatie over het STAP-budget lees je op: https://www.umio.nl/stap-nl/

  Algemene voorwaarden

  Na inzending van het inschrijfformulier graag 1 pasfoto (minimaal 300 x 400 px) en een kopie paspoort in pdf formaat mailen naar: obk-sbe@maastrichtuniversity.nl

  Opleiding Bedrijfskunde Maastricht